Főoldal
Vendégkönyv
Ötlettár
Frissítések
Szabályzat
Karakterek
Csatlakozz
Játék
Módosítás

 

Kedvcsináló

A szerepjáték első sorban a killjoyok mindennapi életével foglalkozik, és nem azzal, hogy egy nagy lázadás készülődik a BL/ind ellen. Lesznek kisebb-nagyobb rajtaütések egy-egy épületben/raktárban, de az oldal fő célja az, hogy egy kis kikapcsolódás gyanánt  a killjoyok életébe csöppenhessen a játékos, messze a megszokott világától, a távoli kaliforniai sivatagba.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Make some noise!

A chatben káromkodni lehet, de csak mértékkel. Mivel az én szám se teljesen tiszta, ezért nem fogok ejnyebejnyézni, ha valakitől kicsúszik valami cifra. Viszont egymás és az oldal szidása szigorúan TILOS! Hirdetéseket a chatben látni NEM szeretnék, arra ott a Vendégkönyv, viszont cserét nyugodtan kérhettek itt.
Zárójeles megjegyzés, hogy csak egy admin van az oldalon, én, Cy. :) 

 

 

 
Cserék

Oldalak, amelyekkel közösen hirdetjük egymást. A cserék száma végtelen, ezért ha te is szeretnél idekerülni, bátran kérdezz meg a chatben! Nincsenek magas elvárásaim, nem szelektálok a kérések között, bárki kikerülhet, csak annyit kérek, hogy cserébe te is tedd ki az én oldalam a tiédre valahol. Mindenki addig marad itt, míg a Danger Days linkje valamilyen formában megtalálható az oldalán!

  
  
  
  
  
  
  
  
  

 
Információk

Böngésző: Chrome
Felbontás: 1600 x 900
Admin: Cy
Nyitás: 2014.07.29.
Design: Nano
CSS: Nano

A szerepjáték teljes mértékben fikció, az alapötlet a My Chemical Romance: Danger Days című albumának témájából származik. Pár rést igyekeztem érthetően kitölteni, hogy illeszkedjen a már adott világba, illetve próbáltam tartalmasabbá, izgalmasabbá, részletesebbé és nagyobbá tenni a sztorit úgy, mint a játékteret is.

A karakterek képei, valamint a designhoz felhasznált fotók nem az én kreációim, minden jog a készítőjüket illeti. Ez csak egy ártatlan, szórakoztatási célból létrehozott oldal.

 
Killjoys
Indulás: 2014-06-26
 

Játék

Üdvözöllek a játéktéren! Alább találsz egy térképet, ami a játék során hasznodra válhat. Ezen tudod nagyjából beazonosítani, melyik helyszín hol található. A későbbiekben lehet, hogy a különálló épületeket, mint például az iskola vagy a gyógyszertár, jelölni fogom a képen. (Minden helyszín menüpontjának legelső hozzászólása egy kis leírás az adott helyről!)


Battery City és a Zónák
 

 

 

 

Battery City egy hatalmas metropolisz Kalifornia szívében. A béke és nyugalom utópiája, ahol nem létezik bűnözés, mert az ilyesmi ellen rögtön és könyörtelenül lépnek fel a BL/ind emberei. Vannak ugyan városban élő killjoyok, az ő dolguk sokkal nehezebb a zónákban élő társaiknál, ugyanis fokozottan kell figyelniük rá, hogy ne lepleződjenek le.

Egyelőre itt nincs játszható terület.

 

 

 

Olyan területek, amik hivatalosan nem tartoznak a BL/ind hatáskörébe, viszont feladatuknak tekintik a lázadók megfékezését. A zónákban tanyáznak a killjoyok, azonban itt is fokozottan figyelniük kell arra, hogy Korse és emberei ne akadjanak a nyomukra. Minél közelebb van egy zóna Battery Cityhez, annál valószínűbb a draculoidok felbukkanása. Ezen területek nagy része sivatagos, azonban találhatók itt nagyobb épületek is, amik külön helyszínekre vannak bontva.

 

Első zóna

× Route Guano

Második zóna

× Wolfblood Beach
× Mailbox Shrine

Harmadik zóna

× Régi vidámpark
× Romos iskola:
  × Előcsarnok
  × Folyosó
  × Előadó
  × Moziterem
  × Osztályterem
× Hajdani élelmiszerbolt

Negyedik zóna

× Dead Pegasus
× Elhagyatott motel
× Régi fegyverraktár
× Bunker (Bulletproof Heart lakhelye)

Ötödik zóna

× Gyógyszertár (Emotional Drug és Happiness Factory lakhelye)
× Elhagyatott város
  × Templom
  × Vegyszergyár
  × Régi rádióállomás
  × Bútorgyár

Hatodik zóna


× Imahely
× Droglabor (Dope Dealer lakhelye)

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!