Főoldal
Vendégkönyv
Ötlettár
Frissítések
Szabályzat
Karakterek
Csatlakozz
Játék
Módosítás

 

Kedvcsináló

A szerepjáték első sorban a killjoyok mindennapi életével foglalkozik, és nem azzal, hogy egy nagy lázadás készülődik a BL/ind ellen. Lesznek kisebb-nagyobb rajtaütések egy-egy épületben/raktárban, de az oldal fő célja az, hogy egy kis kikapcsolódás gyanánt  a killjoyok életébe csöppenhessen a játékos, messze a megszokott világától, a távoli kaliforniai sivatagba.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Make some noise!

A chatben káromkodni lehet, de csak mértékkel. Mivel az én szám se teljesen tiszta, ezért nem fogok ejnyebejnyézni, ha valakitől kicsúszik valami cifra. Viszont egymás és az oldal szidása szigorúan TILOS! Hirdetéseket a chatben látni NEM szeretnék, arra ott a Vendégkönyv, viszont cserét nyugodtan kérhettek itt.
Zárójeles megjegyzés, hogy csak egy admin van az oldalon, én, Cy. :) 

 

 

 
Cserék

Oldalak, amelyekkel közösen hirdetjük egymást. A cserék száma végtelen, ezért ha te is szeretnél idekerülni, bátran kérdezz meg a chatben! Nincsenek magas elvárásaim, nem szelektálok a kérések között, bárki kikerülhet, csak annyit kérek, hogy cserébe te is tedd ki az én oldalam a tiédre valahol. Mindenki addig marad itt, míg a Danger Days linkje valamilyen formában megtalálható az oldalán!

  
  
  
  
  
  
  
  
  

 
Információk

Böngésző: Chrome
Felbontás: 1600 x 900
Admin: Cy
Nyitás: 2014.07.29.
Design: Nano
CSS: Nano

A szerepjáték teljes mértékben fikció, az alapötlet a My Chemical Romance: Danger Days című albumának témájából származik. Pár rést igyekeztem érthetően kitölteni, hogy illeszkedjen a már adott világba, illetve próbáltam tartalmasabbá, izgalmasabbá, részletesebbé és nagyobbá tenni a sztorit úgy, mint a játékteret is.

A karakterek képei, valamint a designhoz felhasznált fotók nem az én kreációim, minden jog a készítőjüket illeti. Ez csak egy ártatlan, szórakoztatási célból létrehozott oldal.

 
Killjoys
Indulás: 2014-06-26
 

Szabályzat

Mivel szabályzat írásában sosem voltam jó, megpróbálom rövidre fogni, és csak a leglényegesebb dolgokra kitérni. Ha valamit kihagytam, lehet jelezni a chatben, és pótolom. A karakterigénylésre itt most nem térek ki, annak épp elég figyelmet szenteltem (szerintem) a neki szánt menüpontban.

Amit még a többi előtt kiemelnék, hogy ahhoz, hogy játszani tudj, mindenképp regisztrálnod kell az oldalra. Ezt megteheted bármilyen névvel, így később egy felhasználóról írhatsz az összes karaktereddel. (Nincs megszabva maximum karakterszám, de csak annyit igényelj, amennyivel írni is fogsz! Ez a szám általában 2 vagy 3, de ha úgy érzed, többel is bírnál, csak rajta.)

 

1. Alapok, avagy hogy néz ki nálunk egy reag

Mint azt tudhatod, az alap, régi szerepezési forma a csillag, hullámvonal, gondolatjel volt, de mivel egyre elterjedtebbek az egyszerű, prózai formában megírt reagok, itt is ezt vesszük át. Írhatsz E/1-ben vagy E/3-ban, amelyik neked kényelmesebb, de én az E/1-et javaslom inkább.

Amire figyelj, hogy csak a te karaktered nevében, vagy ha E/3-ban írsz, csak a te karakteredRŐL írhatsz, tehát ne cselekedj, gondolkodj, beszélj más szereplőjének a nevében! Utalásokat tehetsz rá, hogy például a két karakter együtt indul el valahová, vagy ha szereplőd kérdez a másiktól valamit, egymásra néznek, és ehhez hasonlók, de egy kérdés után sose vedd úgy, hogy a másik szereplő helyeslően, vagy elutasítón válaszol, azzal várd meg a játékostársad reagját.

A reagok fogalmazását illetően szeretném, ha az oldalon a játék minőségi lenne, tehát kérlek, figyelj oda az igényes szóhasználatra és mondatalkotásra! A halmozott írásjelek és hangulatjelek használatát szeretném, ha elkerülnénk. Terjedelem szempontjából lehetőleg tartsuk be mindig a 80-100 szavas  minimumot. Nem nagy gond, ha ennél kevesebb sikeredik, de törekedjünk a minél tartalmasabb reagok írására! Káromkodás szempontjából nincsenek megkötéseim, elvégre a 2019-es Kaliforniát senki sem tudja úgy elképzelni, mint egy trágárságtól mentes környezetet, nem igaz? De ezt ne vedd felhatalmazásnak arra, hogy a karaktered szabadon sértegessen/inzultáljon egy másikat. Egymást nem bántjuk!

Végül, de nem utolsó sorban, karaktered adatlapján találni fogsz egy 350×100 pixeles képet. Ez lesz killjoyod "névjegye", amit minden reag elejére be kell majd illesztened. Amennyiben nincs lehetőséged rá, elég az is, ha a reag elejére kiírod a karakter nevét.
(Ha nem vagy elégedett a képpel, amit csinálok, szólj, és csinálok egy újat. Nem vagyok egy képszerkesztő mester, tudom :'D)

 

2. A játék menete, tehát amiről szó van

Ahogy oldalt olvasható, a játék lényege a killjoyok mindennapi élete, tehát a csapatjáték, meghúzódás egy-egy menedékben a sivatagban, és hogy hogyan építik ki a maguk várostól elszakadt világát. Mondhatni az ő világukba csöppen a játékos, az ő társadalmukba, ahol megismerkedhet a többi kiljoyyal, és kipróbálhatja magát túlélőként a karakterén keresztül.

Lesznek kisebb-nagyobb közös játékok, amikor a killjoyok csapatokba szerveződve rajtaütnek egy BL/ind által fenntartott raktárépületen például, vagy amikor megtámadják őket a draculoidok, de nem ezek lesznek döntő többségben. Az oldal alapjáraton kétszemélyes játékokra épül, vagy ahány játékosnak kedve van együtt szerepezni. Ez így elsőre lehet, hogy nem tűnik túl aktív játéknak, pontosabban nem sokan vehetünk egyszerre részt benne, de épp erre lettek kitalálva a közös játékok is.

 

3. Viselkedés, amit elvárok a játékosoktól

Sajnálom, hogy erre is ki kell térnem, de egy másik játékból okulva külön pontot hozok létre a viselkedésnek, vagy szerepes etikettnek.

Tehát, ami a legfontosabb: itt mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy a játék nem körülötte forog. Nem szeretjük a tökéletes karaktereket, vagy ha valaki mindenképp úgy akar játszani, ahogy neki tetszik. Alkalmazkodnunk kell egymáshoz, ezért kérlek, ne te legyél az, aki miatt a játék félbeszakad, vagy aki veszekedést robbant ki.

Mindenkinek szem előtt kell tartania azt, hogy egy killjoy karaktert játszik ki! Előfordulhatnak belső gondok két szereplő között, ha nagyon meredek akarok lenni, akkor az is elképzelhető, hogy egy karakter a BL/ind beépített embereként adja ki magát killjoynak, DE ez esetben ezt az adatlapján is fel kell tüntetni még az igényléskor. Ellenkező esetben azt fogom hinni, hogy nem gondoltad jól át a karaktered jellemét, és megkérdezlek, hogy át akarod-e írni az adatlapját.

Ha úgy érzed, te csakazértis úgy játszol, ahogy kedved tartja, és nem vagy hajlandó alkalmazkodni mások karakteréhez, vagy egyáltalán ehhez a világhoz, ez nem a neked való hely. Bízom benne, hogy ez nincs így, de ha mégis, akkor ne is fáraszd magad a karakterigényléssel.

(Abban az esetben, ha nem ismertél magadra ebben a pontban, várom szeretettel az igénylésed )

 

4. Felnőtt tartalom, amit csak mértékkel szabad

Mivel 2019-et írunk a játék szerint, és kívülállókkal játszunk, akiknek többsége 16 éven felüli, nem akarom túlragozni, természetesen megengedett az oldalon felnőtt tartalom kijátszása, de ilyen esetekben a reagok elejére mindig írj ki egy 18+ jelzést!

Hetero- és homoszexuális párok és játékok is engedélyezettek, de kérlek titeket, ne ebből álljon minden játék, tehát tessék mértékkel kijátszani az ilyen tartalmú szituációkat! Az oldal első sorban nem pornográf tartalomra épül, tehát kérlek, gondolkodj reálisan játék közben, és például egy öt perces ismeretség után ne akard megfektetni a másik karakterét! :D

 

 

Azt hiszem, mindenre kitértem, amit fontosnak találtam. Ha valamit kifelejtettem, jelezd a chatben, a vendégkönyvben vagy az ötlettárban!

 

Köszönöm, hogy elolvastad! Jó játékot kívánok!
Már tovább is irányítalak a karakterigényléshez -->

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!